De modulaire woninglening

de modulaire woninglening


Flexibel krediet is nu de standaard voor woningkredieten. Het geeft de lener een echte flexibiliteit van gebruik. Bijna alle bankinstellingen bieden deze mogelijkheid voor hypothecaire leningen, zowel vast als variabel
Door een modulaire vastgoedlening af te sluiten, ook wel een modulaire optie vastgoedlening genoemd, sluit u een hypotheek met een vaste rente af, maar wijzigingen met betrekking tot uw aflossingen zijn mogelijk en worden in het contract voorzien. Zo kan de lener zijn maandelijkse betalingen beheren door de maandelijkse betaling van zijn hypotheek naar boven of naar beneden op te schorten of te variëren, en dit gedurende de gehele looptijd van zijn lening. In geval van een levensgevaarlijke situatie of een financiële verbetering, voorlopig of duurzaam, kan de kredietnemer zijn terugbetaling dus aanpassen omdat dit type lening een echte gebruiksflexibiliteit biedt.
De modulatievoorwaarden en de verwachte kosten in geval van overschrijding van de limiet die voor elk van deze wijzigingen wordt toegekend, worden door de leningverstrekkende bank aan de kredietnemer meegedeeld bij de ondertekening van zijn hypotheekcontract.

De voordelen van flexibel kredietDe modulaire lening biedt een grote flexibiliteit op het gebied van terugbetaling, waardoor verschillende opties mogelijk zijn. Voor elk van deze transacties zal de leningverstrekkende bank een bijgewerkte afschrijvingstabel opnieuw uitgeven.
Zorg ervoor dat uw leningaanbieding u al deze voordelen biedt.
Woninglening van € 10.000 tot € 320.000.000. Vast rentepercentage van 3% per jaar. Terugbetalingsperiode variërend van 2 tot 25 jaar.

 

NB: een krediet verbindt u en moet worden terugbetaald. Controleer uw terugbetalingscapaciteit voordat u vastlegt.

Voor al uw verzoeken en andere informatie kunt u contact met ons opnemen op de volgende adressen.

Het algemene secretariaat Express Finance Group

E-mail: Expresskrediet@hotmail.com


Whatsapp : +33755159379


modulaire lening simulatie, modulaire agrarische kredietlening, modulaire cic lening, modulaire populaire bankhypotheek, modulaire wederzijdse kredietlening, modulaire definitie lening, modulaire spaarbanklening, modulaire rentelening